TRACTAMENTS ESTÈTICS VELLA
792
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-792,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,transparent_content,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

“Els tractaments estètics que es fan al Centre Aurea estan pensats per potenciar la bellesa ja existent de les persones. Si et veus bé per fora, et sentiràs millor per dins.” Laura Capdevila


Higiene facial express

[30 minuts – 27,00€]
És un tractament bàsic per tenir cura de la pell de la cara.

 

Beneficis:

-Higienitzar la cara.

-Equilibrar el PH de la pell.

-Eliminar cèl·lules mortes.

-Hidratació de la pell.


Higiene facial tradicional

[36,00€]
És un tractament per tenir cura de la pell de la cara. Els passos a seguir són: la neteja de cutis, l’ús d’una mascareta, l’extracció d’impureses (punts negres i granets), renovació cel·lular, descongestió i hidratació.


Tractament facial gold

[1,5 h. – 36,00€]
Ens centrem exclusivament en la pell, en problemes com la flaccidesa, la pell seca etc… Fem ús de cosmètics adequats pel cutis i utilitzem tècniques com el drenatge facial manual o radiofreqüència.


Manicura tradicional

[15,00€]
Inclou llimat d’ungles adequat a la forma de cada mà, pujar cutícules i tallar-les si cal, hidratació i finalitzem aplicant una base de l’esmalt triat i top coat (brillantor). Duració aproximada: 7 dies. També tens l’opció Spa que inclou un peeling i mascareta per lluir unes mans fines i hidratades. També podem decorar les ungles.


Manicura semi permanent Shellac

[18,50€]
Es realitza un llimat d’ungles adequat a la forma de cada mà, pujar cutícules i tallar-les si cal, hidratació però canviem el tipus d’esmalt que s’asseca amb una làmpada LED perquè l’esmalt duri el doble de temps que l’esmalt tradicional. Duració aproximada: 15 dies. També tens l’opció Spa que inclou un peeling i mascareta per lluir unes mans fines i hidratades. També podem decorar les ungles.


Pedicura tradicional

[17,00€]
Inclou tallar ungles, pujar cutícules i tallar-les si cal, hidratació i esmaltat amb base, esmalt amb el color triat i top coat (brillantor) i arreglar les durícies. També tens l’opció Spa que inclou un peeling i mascareta per lluir uns peus fins i hidratats. També podem decorar les ungles.

VOLS REGALART UNA D’AQUESTES TERÀPIES?
Nosaltres et prepararem una caixa regal!


Pedicura semi permanent Shellac

[20,00€]
Es realitza un llimat d’ungles adequat a la forma de cada mà, pujar cutícules i tallar-les si cal, hidratació però canviem el tipus d’esmalt que s’asseca amb una làmpada LED perquè l’esmalt duri el doble de temps que l’esmalt tradicional. Duració aproximada: 25 dies També tens l’opció Spa que inclou un peeling i mascareta per lluir uns peus fins i hidratats. També podem decorar les ungles.


Tècnica Radioestèsia

És una tècnica molt antiga que s’utilitza amb un pèndol, on podem esbrinar quina és la teràpia més adequada, així com personalitzar les teràpies (Flors de Bach, aromateràpia, gemmoteràpia).


Tractament corporal amb radiofreqüència

Ideal si hi ha flaccidesa, cel·lulitis i volem reduir una mica de greix. És indolor i es nota una mica d’escalfor. Són necessàries varies sessions per arribar a resultats òptims.


Tractament corporal amb cavitació

Tractament per reduir el greix acumulat. Elimina les cèl·lules adiposes fent-les explotar amb ultrasò. Després del tractament sempre s’haurà de realitzar un drenatge limfàtic manual o pressoteràpia.


Maderoteràpia corporal i facial

[36,00€]
La Maderoterapia és un tractament de massatge intens fet amb instrumental de fusta, dissenyat especialment per obtenir múltiples beneficis a la salut i en l’estètica corporal.

 

Beneficis:

-Té efectes reductors.

-Efectes anticel·lulítics.

-Efectes tonificants.


Pressoteràpia

[30 minuts – 18,00€]
És un tractament amb una màquina la qual porta unes càmeres d’aire a dins que s’inflen i es desinflen per comprimir i descomprimir la zona afectada per millorar la circulació sanguínia.

 

Beneficis:

-Tonifica i estimula els músculs i les articulacions.

-Reforça els teixits connectius.

-Estimula els punts nerviosos motors.

-Alleuja l’estrès i la tensió.

-Redueix els espasmes musculars.

-Produeix benestar i relaxació.


Maderoteràpia corporal i facial

[36,00€]
La Maderoterapia és un tractament de massatge intens fet amb instrumental de fusta, dissenyat especialment per obtenir múltiples beneficis a la salut i en l’estètica corporal.

 

Beneficis:

-Té efectes reductors.

-Efectes anticel·lulítics.

-Efectes tonificants.


Depilació

Dona i home amb cera calenta i cera tèbia.


Depilació làser

Dona i home amb cera calenta i cera tèbia.

Obrir xat
Què ens vols dir?
Contacta per Whatsapp
Hola!
Et podem ajudar?