AVÍS LEGAL
En el Centre Aurea trobaràs diferents teràpies alternatives per a poder millorar la teva salut física i emocional. Ens agrada ajudar a la gent millorant el seu cos físic per obtenir beneficis de salut, però sobretot ens agrada que descobreixin el potencial que porten dins, per millorar la seva vida a tots els nivells.
Massatges, Benestar físic, Benestar emocional, Relax, Cuidar-te, Estrès, Salut, Plaer, Problemes emocionals, Lesions, Equilibrar emocions, Millora de moviments, Millora de la circulació sanguínia, Dolors musculars, Teràpies, Insomni, Por, Angoixa, Ansietat, Nervis, Drenatge limfàtic, Depressió, Massatge descontracturant, Millora del dolor, Baixar de pes, Massatge de peus, Massatge relaxant, Descans, Equilibri, Teràpia emocional, Olis aromàtics essencials biològics, Flors de Bach, Auriculoteràpia, Crema 100% natural, Xec regal, Què regalar, Quiromassatge, Benestar, Energia, Ventoses, Dolors menstruals, Inflamació, Agulles, Tape, Punts Gatell, Reiki, massatge de parella, massatge thai, massatge tailandès, depilació làser, moxibustió, desprogramació biològica, curs de gestió del temps, quiromassatge, Reflexologia podal, massatge descàrrega de cames, bluetens, manlleu, vic, osona, teràpies naturals
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

avís legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS  informa que és titular del lloc web www.centreaurea.com. D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS informa de les següents dades:

 

El titular d’aquest lloc web és AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS, amb NIF 33956000L i domicili social a C/ DEL PONT 27 – 08560 MANLLEU (BARCELONA). L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és: info@centreaurea.com.

 

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

 

La navegació, accés i ús pel lloc web de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

 

El lloc web de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

 

      • La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS per l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.
      • L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

 

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços.

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

 

MODIFICACIONS

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts del lloc web, com en les condicions d’ús del mateix. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web per qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en què es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades vàlidament per altres posteriors.

 

PROTECCIÓ DE DADES

 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS amb NIF 33956000L i domicili social situat a C/ DEL PONT 27 – 08560 MANLLEU (BARCELONA), amb la finalitat de poder facilitar, agilitzar i complir els compromisos establerts entre ambdues parts. En compliment amb la normativa vigent, AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

 

L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment i a la relació contractual que mantenim amb vostè.

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

 

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@centreaurea.com.

 

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS. Seran, per tant, obres protegides com a propietat intel·lectual per l’ordenament jurídic espanyol, serà d’aplicació tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

 

Tots els drets reservats. En virtut del que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS.

 

L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS. Podrà visualitzar els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per al seu ús personal i privat. L’usuari haurà d’abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS.

 

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS es reserva, així mateix, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda del seu lloc web i continguts, o per l’incompliment de les presents condicions.

 

La relació entre l’usuari i el prestador es regirà per la normativa vigent i d’aplicació en el territori espanyol. De sorgir qualsevol controvèrsia les parts podran sotmetre els seus conflictes a arbitratge o acudir a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre jurisdicció i competència al respecte. AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS té el seu domicili a MANLLEU, Espanya.

Obrir xat
Què ens vols dir?
Contacta per Whatsapp
Hola!
Et podem ajudar?