POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS
En el Centre Aurea trobaràs diferents teràpies alternatives per a poder millorar la teva salut física i emocional. Ens agrada ajudar a la gent millorant el seu cos físic per obtenir beneficis de salut, però sobretot ens agrada que descobreixin el potencial que porten dins, per millorar la seva vida a tots els nivells.
Massatges, Benestar físic, Benestar emocional, Relax, Cuidar-te, Estrès, Salut, Plaer, Problemes emocionals, Lesions, Equilibrar emocions, Millora de moviments, Millora de la circulació sanguínia, Dolors musculars, Teràpies, Insomni, Por, Angoixa, Ansietat, Nervis, Drenatge limfàtic, Depressió, Massatge descontracturant, Millora del dolor, Baixar de pes, Massatge de peus, Massatge relaxant, Descans, Equilibri, Teràpia emocional, Olis aromàtics essencials biològics, Flors de Bach, Auriculoteràpia, Crema 100% natural, Xec regal, Què regalar, Quiromassatge, Benestar, Energia, Ventoses, Dolors menstruals, Inflamació, Agulles, Tape, Punts Gatell, Reiki, massatge de parella, massatge thai, massatge tailandès, depilació làser, moxibustió, desprogramació biològica, curs de gestió del temps, quiromassatge, Reflexologia podal, massatge descàrrega de cames, bluetens, manlleu, vic, osona, teràpies naturals
174
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-174,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
 

política de privacitat xarxes socials

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la/es Xarxa/es Social/s Facebook i Instagram, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Dades de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS:

 

   • NIF: 33956000L
   • DIRECCIÓ: C/ DEL PONT 27 – 08560 MANLLEU (BARCELONA)
   • CORREU ELECTRÒNIC: info@centreaurea.com
   • DOMINI WEB: www.centreaurea.com

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

 

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

 

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

   • Accés: vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
   • Rectificació: només es podrà satisfer en relació a la informació que es trobi sota el control de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret ha de exercir-lo davant la Xarxa Social.
   • Cancel·lació i/o oposició: com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS realitzarà les següents actuacions:

 

   • Accés a la informació pública del perfil.
   • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS.
   • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
   • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

 

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

 

PUBLICACIONS

 

L’usuari, un cop unit a la pàgina de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENASE es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

 

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

 

Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS, però sí que romandran a la Xarxa Social.

 

CONCURSOS I PROMOCIONS

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

 

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

 

PUBLICITAT

 

AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI-CE.

 

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de AUREA CENTRE DE TERÀPIES NATURALS – NATIVIDAD PIEDRA CARDENAS perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

Obrir xat
Què ens vols dir?
Contacta per Whatsapp
Hola!
Et podem ajudar?